A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

A Seuso-kincs rejtélye - Csupor Tibor

Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)

Titkosszolgálatok harca a római ezüstért

A könyv fellebbenti a fátylat, hogyan is kerülhetett külföldre “a magyarok családi ezüstje”. A szerző személyesen ismerte Sümegh Józsefet, a kincsek megtalálóját, akit egy kőszárhegyi pincében felakasztva találtak meg a nyolcvanas években. Feltehetően egyáltalán nem volt tisztában az általa fellelt római ezüst hihetetlen értékével. A kincsekért titkosszolgálatok és műkincskereskedők indítottak ádáz küzdelmet. Erről a harcról szól ez a vérbeli krimi, tele fordulatokkal és izgalmakkal, sok valós elemmel. 

– Amit ebben a kötetben megírtam, abból sok minden úgy volt vagy úgy lehetett – nyilatkozta a szerző. — Ahol a valóság töredékes volt, ott segített a fantázia. De valahogy úgy kerülhettek ki a kincsek az országból, ahogyan elmesélem.

– Ez egy jól megírt dokumentarista bűnügyi történet. Rendőrségi szakemberként és irodalmi szempontból is roppant érdekesnek tartom a gyilkossági szálat a Seuso-kinccsel kapcsolatban – ajánlja az olvasók figyelmébe a regényt dr. Garamvölgyi László rendőrtábornok, író.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Zimber-könyvek
Szilvia és Társa Kft. (2014)
308 oldal
140x200x20 mm
füles borító
ISBN 978-963-08-9331-2
2990 ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!