A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Az operaház fantomja - Gaston Leroux

Ár:
3.290 Ft
2.620 Ft (2.495 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2020. 10. 19. - 2020. 10. 31.

Utolsó példányok

 

"Az operaház fantomja nem mese. Egyáltalán nem az volt, aminek sokáig hitték, nem holdkóros művészek, babonás igazgatók találták ki, nem a kartáncos kisasszonyok, a balettmamák, a jegyszedőnők, a portások és ruhatári alkalmazottak túlfűtött képzeletének fura teremtménye.
Bizony, hogy létezett, hús-vér ember volt, noha mindent megtett, hogy szakasztott olyan legyen, mint egy igazi fantom, vagyis egy árnyalak.
Alighogy hozzákezdtem a kutatásaimhoz a zeneakadémia irattárában, döbben- ten tapasztaltam, hogy milyen meglepő összefüggések vannak a Fantomnak tulajdonított jelenségek és a legtitokzatosabb, legképtelenebb dráma közt, és csakhamar arra a meggyőződésre kellett jutnom, hogy az egyik segítségével talán ésszerű magyarázatot találhatnánk a másikra." - írja Gaston Leroux. 
A regényből film és musical (szerző: Andrew Lloyd Webber) is készült, nem beszélve a televíziós produkciók és utánérzések százairól. Ezek voltaképpen mind a párizsi Opera Garnier boltíves földalatti termeiben, a szerelmes gonosz és szépséges áldozata között játszódó dráma változatai. Gaston Leroux bűnügyi regénye irodalmi kvalitásai révén lett a kulturális világörökség kitörölhetetlen része.

 
 
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Cím Az operaház fantomja
Szerző Gaston Leroux
Kötési mód papír / puha kötés
Kiadó Atlantic Press
Kiadás éve 2019
Terjedelme 320
Dimenzió 120 mm x 200 mm x 20 mm
ISBN 9786155693762

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!