A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Béndek-Rácz Judit : Ikres Babanapló

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)

Ez a babanapló azoknak készült, akiket olyan öröm ért, hogy egyszerre kettő gyermeket várhatnak a családba. Mert ez egy kivételes állapot! Nem csak a megszületett gyermekek különlegesek, hanem az édesanyjuk, édesapjuk szintén.

Kedves édesanya, a Te mesebeli történeted mikor kezdődött? Mikor tudtad meg, hogy két szív dobog a pocakodban? Hogyan mesélted el apának, a mamáknak és a papáknak? Te miként éled meg ezt? Amennyiben nem szeretnél elfelejteni egyetlen édes vagy akár keserű percet sem – mert néha ilyen is van - az ikrek várásáról, születésükről és kiskorukról, akkor ez a napló pontosan Neked szól! Az első percektől fel tudod vezetni az összes emléket, mivel nincs megkötve benne, hogy milyen neműek a gyermekek. Nem egyszerű időszak az első pár év, sok minden kiesik ilyenkor anyuka és apuka fejéből, ezért jó, ha kéznél van az Ikres Babanapló, amibe gond nélkül felvezethetnek minden élményt, kiegészíthetik fényképekkel, üzenetekkel.

Az Ikres Babanapló valójában a szülők számára készült, de a gyerekeknek szól. Mert amikor majd a gyermekek felnőnek és kérdeznek arról az időszakról, amikor várták őket, amikor megszülettek vagy amikor kicsik voltak, elég ezt a könyvet elővenni és együtt elmerülni az emlékekben.

Nincs szükség két babanaplóra: ebbe az egybe mindkét baba belefér!

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Cím Ikres Babanapló
Szerző Béndek-Rácz Judit
Kötési mód kemény fedeles
Kiadó Szilvia és Társa Kft.
Kiadás éve 2020
Terjedelme 82+8+4 színes oldal
Dimenzió 210 mm x 210 mm x 15 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!