Bokor Katalin : Befőzés cukor nélkül (hetedik kiadás)
Ár:
2.200 Ft
(2.095 Ft + ÁFA)
Az egészségért itt is tenni kell valamit: konzerválószerek, élelmiszerszínezékek nélkül, minél kisebb vitaminveszteséggel csakis a saját magunk által eltett élelmiszerekkel tudjuk biztosítani magunk és családunk egészséges ellátását a havas hónapokban. Ez némi többletmunkát kíván, de megéri, hiszen aki családját szereti, örömmel vállalja egészségükért. Nem az üzletek polcain hivalkodó gyárilag eltett lekvár, savanyúság és befőtt fogja szeretteinket jó egészségben tartani, hiszen – ha tartósítószer nem is lenne benne –, még az alapanyagot sem láttuk, amiből készült… Jó lelkiismerettel csakis azt az eledelt adhatjuk a családnak, amit mi készítettünk. A könyv röviden ismerteti a veszélyforrásokat, amiket el kell kerülnünk, felhívja figyelmünket olyan élelmi anyagok hatásaira, amelyekről esetleg nem is tudtuk, mennyire károsak: ecet, cukor, mustár… ezután pedig értékes gyümölcseink, zöldségeink különböző eltevési módjaival ismerteti meg az olvasót –, mindezeket a káros fűszereket elkerülve, és természetesen tartósítószer nélkül!" |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
|
Leírás és Paraméterek
Kötési mód | puha |
Szerző | Bokor Katalin |
Kiadás éve | 2019 |
Terjedelme | 64 oldal |
Dimenzió | 115x185x5 mm |
ISBN | 9789638776310 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!