A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Borsa Brown - A maffia ölelésében - Maffia trilógia 2.

Ár:
3.490 Ft (3.324 Ft + ÁFA)
Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit maga körül, ami és aki addig fontos szerepet töltött be az életében. Szerencséjére a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát. Itt véget is érhetne ez a romantikus történet… a happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…

Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

"A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem" - adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

BORSA BROWN hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású regénye lélektani folyamatokat is boncolgat, letehetetlen írásában feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek


A maffia-trilógia részei:
A maffia ágyában
** A maffia ölelésében **
A maffia szívében
cím A MAFFIA ÖLELÉSÉBEN / MAFFIA-TRILÓGIA 2.
szerző BORSA BROWN
kiadó ÁLOMGYÁR KIADÓ
kiadás éve 2016
Terjedelme 417 oldal
ISBN 9786155596179
Dimenzió 130 mm x 197 mm x 34 mm
ára 3490 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!