A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Colin Falconer - Kleopátra, a Nílus lánya

Ár:
3.690 Ft (3.514 Ft + ÁFA)
A ragyogóan intelligens, makacs természetű és páratlan szépségű VII. Kleopátra még fiatal lány volt, amikor megörökölte a világ leggazdagabb birodalmát, mely Alsó-Egyiptom perzselő sivatagaitól Alexandria híres könyvtárakban és kincstárakban gazdag, napfényes földközi-tengeri metropoloszáig terjedt.
Miután idegen seregek rohanják le városait, és saját testvérei összeesküvést szőnek elveszejtésére, az udvar intrikáinak és a rómaiak árulásának kitett ifjú királynő kénytelen elmenekülni és száműzetésben élni.
Hogy véget vessen balszerencséjének, arcátlanul viszonyt kezd az egyetlen férfival, aki szavatolhatja Egyiptom biztonságát. Ő Julius Caesar, a fortélyos politikus és harcedzett hadvezér, akinek a nők jelentik a gyengéjét. Szenvedélyes szerelem szövődik közöttük, mely megbotránkoztatja Rómát, Kleopátrát pedig a császári cselszövések és háborúk izgalmas, ám halálos világába taszítja.
Amikor a büszke királynőtől visszavonhatatlanul elpártol a szerencse, titokban egy utolsó, látványos manővert eszel ki, hogy megvédje a gyermekeit, a birodalmát és saját helyét az istenek panteonjában.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek"Szinte magunk előtt látjuk a könyv jeleneteit, mintha színes, szélesvásznú történelmi szuperprodukciót néznénk a moziban."
- The New York Times


"Ő a legteljesebb nő, ki valaha létezett, a legnőibb nő és a legkirálynőibb királynő."
- Théophile Gautier
cím KLEOPÁTRA / A NÍLUS LÁNYA
szerző COLIN FALCONER
kiadó IPC MIRROR
kiadás éve 2015
súlya 572 gramm
Dimenzió 145 mm * 208 mm * 40 mm
Terjedelme 496 oldal
ISBN 9789636355463
ára 3690 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!