A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Czáka Sarolta - A növényvédelem ábécéje (9. kiadás)

Ár:
3.900 Ft (3.714 Ft + ÁFA)
Menny.:
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

Leírás és Paraméterek

Termesztett haszon- és dísznövényeink védelme a különböző kártevők ellen ma már elképzelhetetlen a modern növényvédelem anyagai, eszközei nélkül, legyen szó akár üzemi termesztésről, kiskertről, akár a lakásban vagy a balkonon dédelgetett virágainkról.

Ez a gazdagon illusztrált könyv megismertet a növényeken megjelenő tünetekkel, a károsítókkal és az ellenük való védekezés célszerű idejével, legújabb módszereivel, a növényvédő szerekkel. A kilencedik, bővített kiadás az elmúlt években érkezett tíz új kártevőről, új vegyszerekről, biológiai védekezési módszerekről is ismereteket ad. A leggyakoribb zöldségféléket,gyümölcstermő növényeket, a szőlőt, a díszfákat, díszcserjéket, örökzöldeket és cserepes virágokat tartalmazza ábécé sorrendbe szedve az afrikai ibolyától a zellerig.

A szerzők felhívják a figyelmet a körültekintő növényvédelemre, javaslatokat adnak a védekezés módjára, idejére, mértékére és az óvintézkedések betartására.

A könyv végéén lévő összesítő táblázat tartalmazza a legújabb készítményekkel bővített szerek jegyzékét: azok nevét, a felhasználásuk módját és hogy mely növénykultúrában alkalmazhatók. Ezek az ismeretek ma már nélkülözhetetlenek az eredményes termesztéshez és ahhoz, hogy szép és egészséges terméssel és növényekkel büszkélkedhessünk.

Cím A növényvédelem ábécéje (9. kiadás)
Szerző Czáka Sarolta
Kötési mód karton / keménytábla
Kiadó Mezőgazda Kiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelme 170 oldal
Dimenzió 190 mm x 290 mm x 15 mm
ISBN 9789632867373

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!