A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Danielle Steel: A hercegnő

Ár:
2.599 Ft
2.209 Ft (2.104 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama:
2020. 10. 19. - 2020. 10. 31.
A páratlan Danielle Steel ezúttal a tizenkilencedik századi Angliá-ba repíti olvasóit. Regényének főszereplője egy előkelő származású ifjú hölgy, aki az érzelmi viharok és az igazság hosszas keresésének rögös útját járja végig.
Angélique Latham anyja halála után édesapja, Westerfield hercege védőszárnyai alatt nevelkedett fel a pompás Belgrave kastélyban, ám amikor édesapja meghal, féltestvérei kíméletlenül elűzik otthonról. A lány mindössze éles elméjére, figyelemre méltó szépségére és egy pénzzel teli erszényre számíthat, hogy túlélje a megpróbáltatásokat.
Referenciák és kapcsolatok híján azonban Angélique nem talál munkát. Kétségbeesésében Párizsba utazik, ahol hirtelen meg-látja a lehetőséget. Egy luxusbordélyt álmodik meg, amely védelmet nyújt a nőknek, és amelyet kizárólag a legelőkelőbb ügyfelek látogathatnak. Nemesi származása, kifogástalan stílusa és az erszényében lapuló pénz segítségével Angélique létrehozza a Le Boudoir-t, ahol befolyásos férfiak, gyönyörű nők és eltitkolt vágyak adnak pikáns randevút egymásnak.
Ám a botrányosság határán élve Angélique vajon megteremt-heti-e valaha is a saját életét, visszaszerezheti-e az őt megillető helyet a világban?
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kötési mód papír / puha kötés
Kiadó Maecenas Kft.
Kiadás éve 2018
Terjedelme 320 oldal
Dimenzió 120 mm x 200 mm x 21 mm
Vonalkód 9789632033532

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!