A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Danielle Steel : Kém

Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
A világ kedvenc elbeszélője, Danielle Steel izgalmas új regényében egy fiatal nő történetét meséli el, aki veszélyes kettős életet kezd élni a második világháború idején.
A tizennyolc esztendős, elbűvölő szépségű Alexandra Wickhamre békeidőben a kivételezettek élete várna. De a sors, a háború és saját lázadó természete más utakra vezeti.
1939-re Nagy-Britannia már háborúban áll. Alex Londonba utazik, hogy önkéntes ápolói szolgálatra jelentkezzen, ám a franciául és németül anyanyelvi szinten beszélő lány képességeire felfigyel egy másik, titkosabb szolgálat is.
Alex hamarosan elmerül egy teljesen új világban, a munkájáról azonban senkinek, még vadászpilóta szerelmének sem beszélhet. Miközben hazája és szerettei szörnyű árat fizetnek a háborúért, Alex elsajátítja a hírszerzés művészetét, és életveszélyes küldetésekben vesz részt a történelemformáló esztendőkben.
Amikor a háború befejezése után férje, Richard a Külügyminisztérium szolgálatába lép, Alex rendkívüli kalandjai folytatódnak. Diplomatafeleségként a világot bejárva, borotvaélen táncolva éli az életét, egy olyan titkot rejtegetve, amelyet soha nem fedhet fel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kötési mód puha kötés
Kiadó Maecenas Kft.
Kiadás éve 2021
Terjedelme 320 oldal
Dimenzió 120 mm x 200 mm x 0 mm
ISBN 9789632034324

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!