A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Danielle Steel : Nemes harc

Ár:
2.790 Ft
2.225 Ft (2.119 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2020. 10. 19. - 2020. 10. 31.
A hatvanas évek Amerikájában Meredith McKenzie családjában egyedül a nagypapa figyeli büszkén, ahogy unokájában szenvedélyes érdeklődés ébred a világ dolgai és az igazság iránt. A modern felfogású, szabadgondolkodó nagypapa arra biztatja a kislányt, hogy mindig álljon ki amellett, amiben hisz, és védelmezze a védteleneket.
Szavai utat találnak unokája lelkéhez, de felnőtté válása során Meredith mind gyakrabban kerül szembe a hagyományokhoz konokul ragaszkodó apja akaratával, aki szerint a nőknek nem az a rendeltetésük, hogy ledöntsék a korlátokat és átírják a jól bevált szabályokat. Egy nő menjen férjhez, szüljön gyerekeket, és teremtsen igazi otthont – mint Meredith édesanyja.
Meredith azonban ennél többet akar kezdeni az életével. Tapasztalja, hogy a világ változóban van, és meggyőződése, hogy a nőknek is hallatniuk kell a hangjukat ahhoz, hogy a dolgokat jobbá tegyék. Mindannak a megváltoztatására teszi fel az életét, amit az apja képvisel.
Ám egy szörnyű csapás Robert McKenzie-t is belátásra és értékrendje újragondolására készteti. Végre megérti, hogy nem változtathatja meg a lányát, ő sohasem válik olyanná, mint az édesanyja.
Mert Meredith annyira más…
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Cím Nemes harc
Szerző Danielle Steel
Kötési mód puha
Kiadó Maecenas Kft.
Kiadás éve 2020
Terjedelme 320
Dimenzió 120 mm x 200 mm x 22 mm
ISBN 9789632034102

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!