A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Elin Hilderbrand - Amerikai paradicsom

Ár:
3.390 Ft (3.229 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Senki sem tárja elénk úgy a családi drámákat a nyár ízeivel és élményeivel vegyítve, mint Hilderbrand, aki ebben a történetben csodás receptekkel is kényezteti az olvasót.”

— Kirkus

 

Gyönyörű emberek, viszálykodó családik és Nantucket: ez Hilderbrand területe. Nem telhet el nyár valamelyik regényének olvasása nélkül.”

— People

 

Laurelben, Belindában és Scarlettben csupán két dolog közös: exférjük, a New York-i sztárséf, Deacon Thorpe iránt érzett, múlhatatlan szerelmük és az egymás iránt érzett gyűlöletük. Deacon váratlan halála miatt azonban most kénytelenek találkozni. A férfi végakarata szerint a búcsúztatására a teljes, rendhagyó módon működő családja gyűljön össze a számra legkedvesebb helyen, az AMERIKAI PARADICSOM nevet viselő családi nyaralóban.

 

A három nőnek nem könnyű félretenni a nézeteltéréseiket, mivel mindannyian megkülönböztetett helyet akartak maguknak Deacon életében. Mielőtt a kényszerű összezárás véget ér, rengeteg váddal, hazugsággal és könnyel teli, őszinte beszélgetés és dráma zajlik le a házban, s ezek az események furcsa módon valószínűtlen köteléket alakítanak ki közöttük.Miközben a család végső búcsút vesz a szeretett férfitól, a napvilágra került titkok ellenére, vajon képesek lesznek-e őszintén Deacon tiszteletére emelni a poharukat?

Kötési mód papír / puha kötés
Kiadó IPC Mirror
Kiadás éve 2018
Terjedelme 384 oldal
Dimenzió 145 mm x 208 mm x 32 mm
ISBN 9789636356569
Ár 3390 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!