A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Emilio M. García, Jr., George R. R. Martin, Linda Antonsson: A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)

Ár:
14.990 Ft (14.276 Ft + ÁFA)

Várható megjelenés

2022. 11. 21.

Pompás, közel kétszáz vadonatúj illusztrációt tartalmazó képeskönyv, amely az HBO Trónok harca című sagája előzménysorozatának középpontjában álló ikonikus családot, a Targaryen-házat mutatja be.
A Targaryenek évszázadokon át ültek Westeros Vastrónján, miközben az egeket a sárkányaik uralták. A Valyria Végzetét túlélő egyetlen Sárkányúr-család történetét ármányos politika, szövetségek és árulások, nemes és alávaló tettek sora jellemzi. A Sárkány felemelkedése a Targaryenek létrejöttének és hatalomra jutásának legendáját beszéli el, lefedve azt a szakaszt, amelyet először George R. R. Martin epikus, Tűz & Vér című, Aegon Targaryen westerosi hódításának, valamint a hírhedt Sárkányok Táncának - a Targaryenek uralmát kis híján megszüntető polgárháborúnak - történetét elbeszélő krónikájából ismerhettünk meg.
A vadonatúj képekkel teli, csodálatos referenciakönyvként is használható kötet szinte életre kelti a Targaryen-család tagjait és sárkányaikat. Tökéletes a westerosi legendáriumot jól ismerő és azt kutató rajongók számára, de azoknak is, akik az HBO Sárkányok háza című sorozatán keresztül találkoznak először a Targaryenekkel. A kötet az információk kincsestára a legnagyobb hatalommal bíró westerosi család históriája iránt érdeklődők számára.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Kötési mód keménytábla
Kiadó IPC Könyvkiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelme 336 oldal
Dimenzió 228 mm x 300 mm x 30 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!