A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Fábián Janka - Az utolsó boszorkány történetei - Első könyv

Ár:
3.490 Ft (3.324 Ft + ÁFA)
1735. Az utolsó nagy boszorkányüldözési hullám Magyarországra is elér. Az esztergomi pékmester tizenöt éves lánya, Sárosi Felícia végignézi, ahogy szeretett nagynénjét meghurcolják, majd kivégzik. Halála előtt a szép Sárosi Kata súlyos titkot bíz a lányra a boszorkányok örökségét. 
A Sárosi család Esztergomról Budára költözik egy új élet reményében, ahol Felícia hátrahagyva szerelmét csodás és rémséges kalandok sorát éli át: kuruzslást tanul a Gellért-hegy titokzatos boszorkányától, férjével kis kávéházat nyit Bécsben, majd javasasszonyként Mária Terézia bizalmasa lesz.
Közben zajlik a háború az osztrák örökségért, ami Prága felszabadításával és Mária Terézia cseh királynővé koronázásával sem ér véget, és Felícia kötelességének érzi, hogy a maga eszközeivel segíteni próbáljon a szenvedőkön még akkor is, ha emiatt gyanúba keveredik, és a királynővel lassan kialakuló barátságát is kis híján elveszíti

Mágia, bűbáj és boszorkányság Fábián Janka népszerű e-könyv sorozata, eddig nem publikált új epizódokkal gazdagodva, végre keménykötésben is a rajongók kezébe kerülhet.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

cím AZ UTOLSÓ BOSZORKÁNY TÖRTÉNETEI / ELSŐ KÖNYV
szerző FÁBIÁN JANKA
kiadó LIBRI KIADÓ
kiadás éve 2016
súlya 512 gramm
Dimenzió 145 mm * 220 mm * 18 mm
Terjedelme 287 oldal
ISBN 9789633105726
ára 3499 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!