A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Freddie Mercury - Peter Freestone

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)

Utolsó példány!!

Tizenkét évig napi kapcsolatban álltam vele ennek jegyében főszakács, mosogató, pincér, komornyik, inas, titkár, írnok, takarító, gyerekfelügyelő (a gyerek ő maga volt) és személyi levelező voltam. Velem járt bevásárolni és műtárgyakat venni, én voltam vele, amikor a világot járta, együtt álltunk a siker csúcsán, és a szakadék alján. Én voltam a testőre, és én voltam az ápolója, amikor kellett. 
Peter Freestone Freddie Mercury személyi titkára volt. Vele lakott Londonban, Münchenben és New Yorkban; mellette volt a halála pillanatában is. Ezért úgy érezte, meg kell osztania a közös élményeiket az olvasókkal és úgy leírni az eseményeket, ahogyan ő látta belülről mindazt, amit a bulvárlapok elferdítettek. 
Freestone bemutatja mindazokat, akik valamilyen módon szerepet játszottak Freddie Mercury különleges, hol kicsattanóan vidám, hol pedig tragikus életében: olyan hírességeket, mint Elton John, Dave Clark, Elizabeth Taylor és Rod Stewart, de a névtelenségből előbukkanó szeretőket, a popszakma ezermestereit és haszonlesőit is.

Freddie Mercury 2016-ban lenne 70 éves, 30 évvel ezelőtt járt a Queen Budapesten, hogy az évtized egyik legfontosabb koncertjét adják a vasfüggöny mögött, és 25 éve annak, hogy a legendás énekest elragadta a gyógyíthatatlan betegség. Az utókor szerencséjére azonban Freddie Mercury zenéje és hangja örökre megmarad, hogy újabb és újabb generációkat varázsoljon el.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Cím Freddie Mercury
Szerző Peter Freestone
Kötési mód papír / puha kötés
Kiadó Trubadur Kiadó
Kiadás éve 2016
Terjedelme 280
Dimenzió 165 mm x 2350 mm x 18 mm
ISBN 9789632278216

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!