A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Hadas Krisztina - Anyasors - A Jön a baba szereplői tovább mesélnek

Ár:
3.999 Ft (3.809 Ft + ÁFA)
Az Anyasors vallomás az anyaság nehézségeiről, kudarcairól és legszebb pillanatairól. 

Hadas Krisztina vérbeli riporter: arra kíváncsi, milyen ma anyának lenni Magyarországon. Ezt kutatatja a 2013 óta futó Jön a baba című televíziós sorozatban, és erre kíváncsi most is.

Tizenegy különböző élethelyzet, tizenegy női sors. Van, aki elvált. Van, akit elhagytak. Van igazi nagy túlélő és újrakezdő is. Sokféle család és párkapcsolat, és ezerféle személyes tragédia. Ami közös a történetekben, az a küzdelem. A törekvés, hogy a maga kihívásaira mindenki a legjobb megoldást találja meg.

Mindez egy végtelenül empatikus, a szereplők minden rezdülésére figyelő újságíró szemén keresztül tárul elénk. Hadas Krisztina elképesztő odafigyeléssel fordul interjúalanyai felé: úgy igyekszik megérteni személyes történetüket, korlátaikat és gyarlóságaikat, s úgy éli át örömeiket, mint talán senki. Így válhat ez a kötet magával ragadó beszámolóvá az egyik legkülönlegesebb létállapotról, amit anyaságnak hívunk. 

Hadas Krisztina újságíró, szerkesztő, riporter, a Jön a baba Hadas Krisztinával dokureality főszerkesztője, műsorvezetője. 1999-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós szerkesztő és adásrendező szakán. 1992-ben a Magyar Rádiónál kezdte pályafutását, televíziós karrierje pedig két évvel később kezdődött a Magyar Televíziónál. 1997-től dolgozik a kereskedelmi televíziózás területén. 2012-ben jelent meg első könyve Egy tökéletlen anya naplója címmel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Cím Anyasors - A Jön a baba szereplői tovább mesélnek
Szerző Hadas Krisztina
Kötési mód karton / keménytábla
Kiadó Bookline
Kiadás éve 2019
Terjedelme 256 oldal
Súly 0.416 kg
ISBN 9789634334811

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!