A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

James Van Praagh - Menny és Föld - Hogyan váljunk magunk is médiummá?

Ár:
3.299 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
James van Praagh médium, bestsellerszerző és televíziós személyiség napjaink egyik legismertebb spirituális tanítója. Könyvében röviden összefoglalja az alapvető tudnivalókat
a spiritualitás iránt érdeklődők számára - mi az aura, hogyan fogadjuk el a nem látható létezését, lehetnek-e védelmezők állatok -, és számos saját élményen át bemutatja, hogyan tisztítható meg szellemünk és lelkünk vagy akár házunk, környezetünk a lelki egészségünknek ártó szellemektől, gondolatoktól vagy életünk energiavámpír szereplőitől, és kapcsolatba lépve a szellemvilággal, mi az, ami hozzásegíthet a teljesebb, boldogabb, nyugodtabb élethez.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

"…a halál nem jelenti a létezés végét, és félni sem kell tőle; valóban van élet ezen a fizikai világon túl. A föld csak egy része a hatalmas, multidimenzionális univerzumnak. Folyamatosan vannak körülöttünk szellemi lények más világokból. Ezek a szellemek sokféleképp szolgálják az embereket: tanítókként, társakként, kreatív inspirációval vagy védelmezve minket."
"Csodálatos és felemelő… Ha valaha félt a haláltól, vagy gyászolta már egy szerette elvesztését, James Van Praagh spirituális történetei és tanításai begyógyítják majd a szívét."
- Brian L. Weiss, az Életek, mesterek szerzője
cím MENNY ÉS FÖLD / HOGYAN VÁLJUNK MAGUNK IS MÉDIUMMÁ?
szerző JAMES VAN PRAAGH
kiadó IPC KÖNYVKIADÓ
kiadás éve 2016
súlya 284 gramm
Dimenzió 122 mm * 200 mm * 25 mm
Terjedelme 304 oldal
ISBN 9789636355746
ára 3299 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!