A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Jo Baker - Longbourn árnyékában

Ár:
3.490 Ft
2.967 Ft (2.825 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama:
2020. 10. 19. - 2020. 10. 31.
A Büszkeség és balítélet csak a történet fele volt...

Ha Elizabeth Bennet maga mosná az alsószoknyáit, gondolta Sarah,
valószínűleg sokkal jobban vigyázna rájuk.

Büszkeség és balítéletnek ebben az ellenállhatatlanul megrajzolt továbbgondolásában a szolgák a főszereplők, mely Jane Austen remekének szalonjain túlra, a szigorú házvezetőnő és a csillogó szemű cseléd gyakran észre sem vett birodalmába kalauzol bennünket. 
Ám Longbourn alagsorában is éppoly erős a romantika, a szívfájdalom és az intrika jelenléte, mint az emeleten. Amikor a házhoz új inas érkezik - aki titkokat és tengeri illatokat hoz magával -, a cselédek ebédlőjének nyugodt világa teljesen, talán visszavonhatatlanul a feje tetejére áll.
Mikor a változás megjelent Longbournban, Polly úgy bámulta, mint akinek elment az esze, Mrs. Hill folyton teletöltötte a poharát, sőt, még Mr. Hill is úgy pillantgatott rá, és kapta el róla a tekintetét, mint valami ábrándos leány, Sarah elcsüggedt. Rá már senki nem figyelt, és azt kívánta, hogy bár sose jött volna el Longbournba ez a változás a sötét hajával meg a mogyoróbarna szemével.


 
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

"Sarah sem érezte magát teljesen jól: mintha valaki kést vágott volna a fejébe, és időnként 
meg-megpöckölné a nyelét az ujjaival."

"Sarah odafordult, követte az asszony tekintetét, nézte, ahogy Mr. Collins a fekete lelkészi ruhájában átkotor az udvaron, akár egy eltévedt vakond."


"Lenyűgöző… A folytatások és előzetesek ritkán tesznek hozzá az eredeti műhöz, Baker egyszerű, mégis ihletett újragondolása azonban pontosan ezt teszi. Biztos közönségsiker." - Kirkus Reviews

Jo Baker Angliában, Lancashire-ben született. Tanulmányait az Oxford Universityn, majd a Queen Universityn végezte. Nagy-Britanniában több regénye is megjelent. Jelenleg Lancasterben él férjével és két gyermekével.


 
cím LONGBOURN ÁRNYÉKÁBAN
szerző JO BAKER
kiadó IPC MIRROR
kiadás éve 2013
súlya 450 gramm
Dimenzió 150 mm * 215 mm * 40 mm
Terjedelme 410 oldal
ISBN 9789636354718
ára 3490 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!