A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Julia Gregson - Monszun Indiában

Ár:
3.390 Ft (3.229 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Oxfordshire, 1947.

 

Kit Smallwood a második világháborúban nővérként dolgozott egy londoni kórházban, s egy trauma után egy kedves barátjuk, Daisy vidéki birtokán próbál édesanyjával újra talpra állni. Daisy éppen egy jótékonysági szervezetet létrehozásán dolgozik, mely az Indiában lévő Holdkő Szülőotthonba angol bábákat küld, a lány pedig segíti őt a munkájában. Kit itt találkozik Antóval, az indiai származású orvossal, aki Oxfordban járt egyetemre, s a birtokon töltött hónapok során szenvedélyes szerelem alakul ki közöttük. Ám a lány anyja, aki élete nagy részét azzal töltötte, hogy fájdalmas múltját eltitkolja, eltökélten ellenzi a kapcsolatukat. Anto hagyománytisztelő családja pedig természetesen azt akarja, hogy fiuk indiai lányt vegyen feleségül. Emiatt, mikor az ifjú pár Anto szülőhazájába költözik, Kit élete feszültségekkel terhelt, de a szülőotthonban végzett munkája lefoglalja és boldoggá teszi.

 

Kit próbál élete minden területén helytállni, s boldogan élni Antóval, azonban váratlanul minden összeomlik körülötte, és hamarosan élete legnagyobb kihívásával kell megküzdenie. Gyorsan változó világukban mindkettőjüknek szembe kell nézniük az újonnan függetlenné vált, identitását kereső, feszültségekkel teli, ám mélyen hagyománytisztelő indiai emberekkel.

 

Titkokkal terhelt, egzotikus történet az otthon fontosságáról, a családi biztonságról, a frusztrációkról és arról, hogy milyen messzire megyünk el azokért, akiket szeretünk.

Cím Monszun Indiában
Szerző Julia Gregson
Kötési mód papír / puha kötés
Kiadó IPC Mirror
Kiadás éve 2018
Terjedelme 448 oldal
Dimenzió 145 mm x 208 mm x 32 mm
ISBN 9789636356576

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!