A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Kerri Maher : A fehér kesztyűs lány - Grace Kelly története

Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Az élet nem több egy vakuvillanásnál…
Grace Kelly tudja, mit látnak az emberek – a Csipkerózsika-történetet. A magazinok címoldaláról visszanéző elegáns ikont. A fehér kesztyűs lányt.
Az igazságot azonban rajta kívül senki sem ismeri. Senki sem tudja, milyen áldozatokat kellett hoznia a fiatal kaliforniai lánynak, hogy családjával szembeszállva végül a filmvászon királynőjévé válhasson. Senki sem tudja, milyen szívszorítóan fájdalmas okai voltak annak, hogy Hollywood helyett a koronát választotta. Senki sem tudja, milyen magányos érzés egy – nagyon is valóságos – mesebeli ország hercegnéjének lenni.
A rajongók és alattvalók számára azt a legnehezebb megérteni, hogy a világ legirigyeltebb asszonya nem feltétlenül a világ legboldogabb embere. Márpedig ez a keserű valóság. Grace-nek, aki szeretetre vágyva és céljait keresve a romantikus és társasági elvárások labirintusában találja magát, mely kacskaringósabb, mint Monaco hajtűkanyarokkal tarkított szerpentinjei, meg kell találnia a saját maga kiteljesedéséhez vezető útját. Azonban azt, amit eközben kockára tesz – a művészet iránti szeretetét, a családját, a házasságát –, már sohasem kaphatja vissza.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kötés puha kötés
Kiadó IPC Könyvkiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelme 400 oldal
Dimenzió 145 mm x 205 mm x 26 mm
ISBN 9789636357948

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!