A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Monica Carrot - A gyöngyszürke

Ár:
3.299 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
A New Yorkban élő, ambiciózus Izabell szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadónál, amikor annak halála után megbízást kap a jóképű, tehetséges, egzaltált író, Sebastian hátrahagyott műveinek kötetbe rendezésére. 
Izabell komolyan veszi a feladatot, és beköltözik Sebastian üresen álló belvárosi lakásába, hogy beleássa magát az író életművébe. Ahogy teljesen birtokba veszi nemcsak az életterét, de személyes tárgyait is, fokozatosan elveszti kapcsolatát a valósággal. Furcsa képzetek kerítik hatalmukba, és rögeszmésen kutatni kezd a férfi életének súlyos titkai után. Közben megszállottan dolgozik, és mint egy képzeletbeli láncra a szürke gyöngyöket, úgy kapcsolja össze laza füzérré a Sebastian által papírra vetett erotikus elbeszéléseket, melyek a maguk kendőzetlen valóságában mutatják be a szexuális vágyat és az érzéki szenvedélyt.
A lány maga is felfedezi és nagy élvezettel műveli a testi szerelmet - s ahogy megfejti Sebastian lelkét, végül az életét beárnyékoló, förtelmes és bizarr családi tragédia, a saját titka végzetszerűen sodorja a pusztulásba.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

cím A GYÖNGYSZÜRKE
szerző MONICA CARROT
kiadó TOTHÁL KÖNYVKIADÓ
kiadás éve 2015
súlya 254 gramm
Dimenzió 122 mm * 200 mm * 18 mm
Terjedelme 272 oldal
ISBN 9786155055164
ára 3299 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!