A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ.
Termékek Menü

Ómolnár Miklós: CSAKAZÉRTIS

Ár:
4.990 Ft
2.995 Ft (2.852 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%
Az akció időtartama:
2024. 04. 18. - 2024. 05. 26.

Ahogyan Orbán Viktor főtanácsadója látta

Magyarország 2002-2022

Az emberek mindig is kíváncsiak voltak, hogyan főznek a politika boszorkánykonyhájában. Minket, magyarokat pedig történelmünk okán különösen érdekel a közélet. Ómolnár Miklósnak sikerült megtalálnia azt a személyt, aki nincs ugyan nap mint nap reflektorfényben, de nagyon is tudja, mi a politika sava-borsa, milyen tűzre van szükség ellenzékben és milyen lángra kormányzás idején, kik, milyen alapanyagból, mit és hogyan főznek abban a bizonyos boszorkánykonyhában.

Ez a könyv igazi kordokumentum a 2002-2022 közötti húsz évről, a magyar belpolitika izgalmas fejezetein keresztül. Főhőse, Nyitrai Zsolt a miniszterelnök főtanácsadója, aki a kormányzat kiemelt társadalmi kapcsolataiért is felel. Az ő húsz éves országgyűlési képviselői munkája adja a keretet. A kompromisszumok embere ő, aki mindig a közös pontokat, a megértést, a kölcsönös előnyöket keresi. Egyetértésre törekszik, de van, amiből nem enged: hű az elveihez, a magyar polgári demokrácia értékeihez és politikai közösségéhez. Dacból lépett be 1994-ben a Fideszbe, amikor veszélyben látta az éppen csak újjáépülő polgári demokráciát, dacosan vetette magát a küzdelembe, amikor pártja négy év kormányzás után 2002-ben választást vesztett, és beleállt a munkába 2010-ben, amikor a Fidesz ismét nyert. Viszi előre a „csakazértis megmutatjuk” lendülete. A műben sok eddig el nem mondott történet, korábban nem publikált fotó és dokumentum is helyet kapott. Számtalan ismerős felbukkan új arcát mutatva, sok kulisszatitokról lehull a lepel.

A kötetet, illetve annak főhősét a következő személyiségek ajánlják az Olvasó figyelmébe: Tőkés László, Kövér László, Fábry Sándor, Semjén Zsolt, Gulyás Gergely, Várhegyi Attila, Orbán Viktor. A kötet megjelenését a Batthyány Lajos Alapítvány és a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány támogatta. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kötési mód keménytáblás
Kiadó Szilvia és Társa Kft.
Kiadás éve 2023
Terjedelme 408 oldal, színes
Dimenzió 148 mm x 210 mm x 37 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!