A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Paul Lowe - 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz

Ár:
9.999 Ft (9.523 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A fotográfia célja vajon a művészet, a dokumentálás, vagy mindkettő? A képeknek egyszerűen csak fel kellene fedniük a világot, amelyben élünk, vagy gondolkodásra, tettre, válaszra kellene ösztönözniük bennünket?

 

Az 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz egy lenyűgöző és felbecsülhetetlen értékű útmutató a fotográfia történetéhez és gyakorlatához. A képek és a hozzájuk tartozó jegyzetek felölelik a művészet, a divat, a társadalom, a háború, a béke, a tudomány és a természet témáit.

 

Némelyik fotó több helyütt látható volt már, mások ismeretlenek lesznek, de közös bennük, hogy megindítóak, megdöbbentőek és egyben feltárják, mit jelent embernek lenni.

 

Ez a válogatás, amelyben az egyes fényképreprodukciók a készítési idejük szerinti sorrendben következnek, néhány lenyűgöző és váratlan összehasonlításra is lehetőséget adnak. A képek elkészítése mögötti kreatív folyamatot lényegre törő szövegek magyarázzák, beleértve egyes művek vizuális, esztétikai és történelmi jelentőségét is. Miért készült a kép? Beállították? Mi volt a szándék? Hogy fogadta a világ?

 

Roger Fentontól William Egglestonig, Henry Fox Talbottól Nick Knightig, és Henri Cartier-Bressontól Dorothea Lange-ig a könyvben szereplő összes fotográfus átlépte a kamera szabta határokat, készségeik és szellemük pedig elősegítette, hogy szakmájuk igazi művészetté váljon. A szórakoztató, érdekes és meglepő információkkal teli 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz kihagyhatatlan kézikönyv a fotográfia szerelmesei számára.

Cím 1001 fotó, amit látnod kell, mielőtt meghalsz
Szerző Paul Lowe
Kötési mód karton / keménytábla
Kiadó Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelme 960 oldal
Dimenzió 170 mm x 220 mm x 58 mm
ISBN 9789634066262

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!