A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Sidney Sheldon, Tilly Bagshawe - Emlékörvények

Ár:
3.499 Ft
2.974 Ft (2.833 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama:
2020. 10. 19. - 2020. 10. 31.
Alexia de Vere karrierje csúcsára ér - belügyminiszterré nevezik ki. Az asszony tudását és képességeit mindenki elismeri, ám a személyét csak igen kevesen kedvelik. Dúsgazdag, arisztokrata férje azonban az első perctől támogatja politikai ambícióit, ahogy akkor is mindig melléáll, ha összetűzésbe kerül tolószékbe kényszerült lányukkal, Roxie-val, akivel Alexiának igencsak megromlott a kapcsolata.
A De Verék ősi kastélyában, családi körben ünneplik a kinevezést. Megérkezik az imádott fiú, Michael, aztán egy idegen is, aki - mielőtt Alexia szót válthatna vele - ahogy jött, el is tűnik. Pár nap múlva holtan találják a család dédelgetett kedvencét, Dannyt, a kis tacskót. Alexia fenyegető telefonhívást kap.
Nyomozás indul. A rendőrség és a munkatársak is biztosra veszik, hogy Alexia valamelyik politikai ellenlábasa áll a történtek mögött, ám az asszony tudja, hogy nem a jelen, hanem a múlt kísért. Az a fiatalkori, szégyenletes… halálos hiba. Hiába áltatta magát azzal, hogy már mindenki elfeledte, hiába élt úgy, mintha már ő sem emlékezne rá.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

cím EMLÉKÖRVÉNYEK
szerző TILLY BAGSHAWE, SIDNEY SHELDON
kiadó IPC KÖNYVKIADÓ
kiadás éve 2013
súlya 510 gramm
Dimenzió 115 mm * 180 mm * 35 mm
Terjedelme 576 oldal
ISBN 9789636354671
ára 3499 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!