A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Tina Turner : Magad leszel a boldogság - Útmutató életed jobbá tételéhez

Ár:
5.990 Ft (5.705 Ft + ÁFA)
"Kérlek, soha ne add fel, csak próbáld lehetővé tenni a lehetetlent, medicinává változtatni a mérget, mert így valóban boldog lehetsz, és a boldogság eggyé válhat veled. Örökre."

Tina Turner, az imádott élő legenda egy mélyen személyes és inspiráló könyvvel tért vissza, amelyben fellebbenti a fátylat az elégedett nyugalomhoz vezető útjáról, és gyakorlati tanácsokat ad mindenkinek, hogyan leljen rá a boldogságra a saját életében.

Tina a remény globális ikonja ezúttal azt mutatja meg, hogyan győzhetjük le az életünkben felbukkanó akadályokat - még akkor is, ha a lehetetlent kell valóra váltani -, hogyan váltsuk valóra álmainkat. Megmutatja, milyen módon jobbíthatunk a saját életünkön, olyan spirituális eszközöket és bölcs tanácsokat ad, amelyek segíteni fognak minket utunkon.

Tina évtizedek óta a ragyogó példája azoknak az embereknek, akik képesek reményt teremteni a semmiből, képesek áttörni minden korlátot, és a nehézségek ellenére is sikeressé tudnak válni. A saját tapasztalatait megosztva, megmutatva, hogyan jutott fel a szánalmas mélységből sztratoszferikus magasságokba, rávilágít a buddhizmus gyakorlati tantételeire és arra, ezek hogyan segítettek neki kiemelkedni a reménytelenségből, a káoszból, a szegénységből, hogyan érte el a boldogságot, a stabilitást, a jómódot.

Egy rendkívüli élet bölcsességét osztja meg, tökéletes inspirációs ajándékot kínál az erre fogékonyaknak.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Kötési mód keménytábla
Kiadó Studium Plusz
Kiadás éve 2023
Terjedelme 280 oldal
Dimenzió 122 mm x 200 mm x 25 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!