A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Várnai G. Zsuzsa - Napfényzivatar

Ár:
4.399 Ft (4.190 Ft + ÁFA)
Kegyetlenség, misztikum, megpecsételődött sorsok - generációk sorának története teljesedik ki ebben a családregényben.

Adott egy család: az apát, Taktakenéz Kövér Emmanuelt - akinek fontos szerep jutott a trianoni békeszerződés aláírásakor is - Horthy lovaggá ütötte, az anya pedig orosz zsidó volt. Ők ketten Párizsban, az éppen a szürrealizmus fénykorát élő bohém nagyvárosban ismerkedtek meg. Egymásra találásukban fontos szerep jutott Dalínak és Bu?uelnek is...
Ez a hihetetlennek tűnő ellentmondás és a furcsa helyszín is jól megfér a 20. századi kelet-közép-európai magyar családtörténetben: a zökkenőmentesnek nem mondható kiindulópont nem csupán az első generáció, de minden utána következő sorsát is megpecsételte.
De vajon hány nemzedéknek kell ahhoz felnőnie, hogy a bűnök elévüljenek, és a mozaikos kép összeállhasson - mert ebben a történetben minden szál összefügg, és minden darabka egy nagy kirakósnak a fontos eleme. A misztikum, a véres 20. századi valóság, a kegyetlenség és az ennek ellenére mindig utat törő legszebb emberiesség át- meg átszövi a Taktakenéz Kövér család történetét, és teszi élhetővé az elsőre élhetetlennek tűnőt.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

cím NAPFÉNYZIVATAR
szerző VÁRNAI G. ZSUZSA
kiadó STUDIUM PLUSZ
kiadás éve 2016
súlya 640 gramm
Dimenzió 145 mm * 205 mm * 27 mm
Terjedelme 368 oldal
ISBN 9786155611650
ára 4399 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!