A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Vavyan Fable - Mennyből a húsvét (Puha kötés)

Ár:
3.299 Ft (3.142 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Imogen, a szabad stílusban szeánszozó, kissé különc özvegyasszony húsvétra várja hipochonder öccsét, Valdust, annak szintén hipochonder barátnőjét, Amlyt és menopauzás húgát, Genevát. Továbbá kisakaratú unokaöccsét az új kedvesével, valamint kedvenc kuzinját, Aetnát.

Utóbbi csalódott vagy özvegy szerelmes (nem tudja biztosan), emiatt végtelenül bánatos és Shakespeare-rajongó. Vele tart a korábban „hasadékos elmebajjal” ápolt Dilinkó, aki változatlanul sok orvosi filmet néz, ezért az újraélesztés a hobbija. Egyéb meghívottak és potyavendégek is befutnak. Egyikük bujkálni kénytelen a többiek elől, különben megcsákányozzák. A rokon menyasszony és sleppje a közeli szállóban vackol be.

A kiadós havazás és szélvihar emelte útakadályok miatt a Húsvéti Nyúl az ajándékok kihordását a brutális időjárásban edzett Télapóra és szánhúzóira bízza. A magasban suhanó Vén Jóságos és rénszarvasai összebotlanak egy helikopterről lövöldözgető vadásszal, aki Élete Trófeáját véli felismerni bennük, kétségessé téve, hogy Imogen karácsonyi meghívásának eleget téve épségben megérkezzenek az ünnepi hajlékba. És persze jönnek ártó szándékú meg nem hívottak is, suttyomban.

Mindeközben Kupacvég falucska népe hagyományosan kedveli a szeszpárlatokat, és a Sziklasír feltárul című feltámadási performanszra készül, de egyéb produkciókat is tartogat az ünnepre.

Cím Mennyből a húsvét /Puha kötés
Szerző Vavyan Fable
Kötési mód papír / puha kötés
Kiadó Fabyen Kiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelme 448 oldal
Dimenzió 120 mm x 200 mm x 0 mm
ISBN 9789639300804

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!