A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Vavyan Fable: Tündérlovaglás /Puha (2. kiadás)

Ár:
3.290 Ft (3.133 Ft + ÁFA)

Ella Belloq "példátlanul izgalmas kalandtúrán, élménykiránduláson" (by média) vesz részt iskolatársaival az Albatrosz-félszigeten. A túra kimondottan nem jó értelemben válik izgalmassá. Denisa Wry a Shrek csúfnévre keresztelt rendőrfőnököt faggatja Ella hollétéről, emiatt erősen tart féltett kincse - maradék türelme - elvesztésétől. Nem növeli komfortérzetét az urna sem, amelyet egy játék babákkal telezsúfolt, különös házból vitt haza.
Martin Wry a folyamatos nőrohamoktól csömörlötten használt óvszereket kukáz ki szerény hajlékából. Újrahasznosítással kapcsolatos, erősen környezetbarát álmodozásából felébreszti a hideg gyanú: Egy lövetű Izéke becenevű új ágymelegítője nem akar lelépni az "egyéjszaka" múltával. Sajnálatos módon a hölgyszemély nem csupán a férjhez menési láztól indült: már régen elhagyta a normálisnak nevezhető elmeövezetet, és még egy gyorsul.
Daniel Belloq eszmezombi szektát üldözve kiváltképp kínos titkukra bukkan egy monostorban. Denisával versenyt rohan ellenük Elláért, nehezítésképpen az amúgy is kusza nyomokat a szemben álló erők tovább gubancolják. A hajsza csitultával marad egy súlyos kérdés: van-e, lehet-e esélye Ellának ép felnőtté érni valaha?

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kötési mód puha kötés
Kiadó Fabyen Kiadó
Kiadás éve 2019
Terjedelme 489 oldal
Dimenzió 120 mm x 200 mm x 35 mm
ISBN 9789639300842

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!