A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Victor Milán - Dinoszauruszurak

Ár:
3.599 Ft
3.059 Ft (2.913 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama:
2020. 10. 19. - 2020. 10. 31.
"A Jurassic Park és Trónok harca ötvözete." - George R. R. Martin

A Paradicsomot, az örök élet békés világát ellentétek feszítik: gyanús, új vallási nézetek terjednek, Terraroja lázadozik, hűbérurak túlkapásaitól szenved a nép. A császár ellen merényletet kísérel meg egy orgyilkos, és lánya sem elégedett a kormányzásával. Azt beszélik, Providenciában már megjelent egy Szürke Angyal, hogy figyelmeztesse a birodalom lakóit az Egyensúly felbomlására…

Felipe - a fiatalok legnagyobb bánatára - lánya, Melodía jegyesét küldi megleckéztetni Vörösföldet. Míg Jaume, a birodalom hős dinoszauruszlovagja, a Virággróf távol vívja csatáit, az újra hűséget tettető korábbi áruló, Falk herceg ármánykodása egészen átszövi a palotát - Melodía csak kishúgára, barátaira és hűséges komornájára számíthat.
Közben a halottnak hitt Karyl vojda, a rettegett hadúr különös szövetségre lép egykori ellenfelével, a dinoszauruszmester és vándor énekes Rob Korrigannal: együtt indulnak a háborúzást elítélő, ám szorongatott helyzetbe került providencek megsegítésére. Egyetlen esélyük a maroknyi, szedett-vedett csapat harcosokhoz méltó kiképzése, a ravaszság és dinoszauruszaik ereje.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

cím DINOSZAURUSZURAK
szerző VICTOR MILÁN
kiadó IPC KÖNYVKIADÓ
kiadás éve 2016
súlya 582 gramm
Dimenzió 145 mm * 205 mm * 37 mm
Terjedelme 528 oldal
ISBN 9789636355777
ára 3599 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!