A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ.
Termékek Menü

Danielle Steel : Az esküvői ruha

Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
Danielle Steel, a világ kedvenc történetmesélője ezúttal egy különleges család és egy különleges ruha történetével ajándékozza meg olvasóit. Egy káprázatosan szép esküvői ruháéval, amely anyáról leányra száll, boldog és boldogtalan, tragikus és diadalmas korokon át.
A Deveraux család a 1920-as években a San Francisco-i „jó társaság” oszlopos tagjának számított, így hát nem csoda, hogy leányuk, Eleanor esküvője a gazdag bankárral, Alexander Allennel az 1929-es év kiemelkedő társasági eseményének ígérkezett. A Pacific Heights-en, a család fejedelmi palotájában megtartott esküvő valóban felülmúlt minden várakozást, Eleanor ruhája pedig, amelyet az egyik nagy párizsi divatház tervezett, maga volt a megtestesült diadal. Az Európában töltött mézeshetek boldogsága és az álomszerű élet ígérete azonban hirtelen semmivé foszlik, amikor Alex értesül róla, hogy a New York-i tőzsde összeomlott. Úgy tűnik, hogy a család mindenét elveszítette…
Az elkövetkező években a Deveraux-k hatalmas társadalmi és politikai változások időszakait élik át. De a gyönyörű menyasszonyi ruha, amelyet először Eleanor viselt, és amely továbbra is különleges helyet foglal el a család szívében, mindvégig segít megőrizni az összetartozás érzését, és túlélni az idők zűrzavarát.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Várható megjelenés 2022. 09. 22.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Maecenas Kft.
Kiadás éve 2022
Terjedelme 320 oldal
Dimenzió 120 mm x 200 mm x 0 mm
ISBN 9789632034355

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!