A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Dr. Kamarás Péter - Ügyvédnél vagyok! - Jogi fogások és melléfogások

Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
Ügyvédnél vagyok! - szól a telefonba a hívott fél, hangjában csipetnyi felvágással: lám, neki erre is telik. Pedig ma már nem csak az fordul ügyvédhez, akinek vagyona, üzleti vállalkozása van. Egyre gyakrabban kerülünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk van a jogban jártas, jól tájékozott és lehetőleg csavaros eszű szakember segítségére: válás, hivatalokkal való viaskodás, a szomszéddal elmérgesedő vita vagy éppen a munkáltató tisztességtelen eljárása okán, esetleg büntetőügybe keveredve, ha nem gyanúsítottként, akkor tanúként vagy áldozatként. 
A szerző korábban ügyész, majd újságíró volt, több mint két évtizede pedig ügyvédként dolgozik, több napilapnál volt az olvasók jogi tanácsadója. Gyakran kérdezik őt a médiában közérdeklődésre számot tartó ügyeiről, de szakértőként másról is. Könyvében megbízói és a hozzá tanácsért fordulók történetein keresztül mutatja be, véleménye szerint hogyan érdemes ügyvédet választani, miként boldoguljunk a jogi útvesztőkben, s hogyan vigyük sikerre ügyünket. 
Dr. Kamarás Péter könyve stílusában és műfajában egyedi. Miközben szórakoztatja Olvasóját, jelzőoszlopokat tűz ki számára, hogy könnyebben eligazodjon az egyre bonyolultabbá váló jogi világban.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

cím ÜGYVÉDNÉL VAGYOK! / JOGI FOGÁSOK ÉS MELLÉFOGÁSOK
szerző DR. KAMARÁS PÉTER
kiadó ZIMBER KÖNYVEK
kiadás éve 2016
súlya 196 gramm
Dimenzió 145 mm * 210 mm * 15 mm
Terjedelme 200 oldal
ISBN 9789631263435
ára 2990 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!