A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ.
Termékek Menü

Baginé Lugosi Diána : Tomi kalandjai

Ár:
4.490 Ft (4.276 Ft + ÁFA)

Beszélgetős mesekönyv

Tomi a magyar főváros egyik legszebb vonalán, a 7-esen jár. Ahogyan Vilinek és Bobinak, a két villamosnak, úgy neki is izgalmas kalandokban van része. Találkozik Morisszal, a metróval és Misával, a vonattal, Samuval, a vagány taxival és Rozival, a csinos piros trolival, miközben utasokat szállít. Az utasok pedig mesélnek azokról a helyekről, ahonnan jönnek vagy ahová tartanak.

Miközben ezt a mesekönyvet lapozza kis Olvasója, megismerkedik a járművekkel, néhány közlekedési szabállyal és Budapest fontos helyszíneivel, épületeivel, hídjaival és néhány klassz játszóterével. A kérdések és játékos feladatok pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy szülő és gyermek tartalmas beszélgetéssel egészítse ki a meseolvasást, fejlődjön a gyermek fantáziája, képességei, gyarapodjanak ismeretei. Közben talán ahhoz is kedvet kapnak, hogy végigkísérjék Tomit egy útján, itt-ott leszállva ismerkedjenek Budapesttel.

A kétgyermekes édesanya, Baginé Lugosi Diána tartalmas, interaktív és modern meséjét Felföldi Anna élethű és kedves, egyúttal a fantáziának is teret engedő rajzai elevenítik meg.

Rajzolta: Felföldi Anna

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kötési mód kemény kötés
Kiadó Szilvia és Társa Kft.
Kiadás éve 2022
Terjedelme 120 oldal
Dimenzió 160 mm x 200 mm x 14 mm
ISBN 9786158163958

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!