A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Újjászületés virágtarottal - Joó Mária

Ár:
4.490 Ft (4.276 Ft + ÁFA)

EGYEDI FESTÉSŰ JÓSKÁRTYA A KÖNYVBEN!

A tarot ősi szimbólumrendszer, ami évezredek tudását hordozza, eredete az idők homályába vész. Nem egyszerűen jóskártya, hanem az önmegismerés, a tudatalattival való kommunikáció eszköze. A szerző új, modern köntösbe öltöztette ezt az ősi tudást, és a virágok nyelvén tolmácsolja. Egyedi képein keresztül közel hozza a természet szimbólumnyelvét is, a magyarázatokat pedig történetekkel és versekkel fűszerezi, teszi érthetőbbé. 
A virág tarot kártyák segítségével az Olvasó jobban megismerheti önmagát, megértheti élete eseményeit, fordulatait. A képek érdekesen és lenyűgözően jelenítenek meg olyan elvont fogalmakat, mint például az igazság vagy a kiegyensúlyozottság. A kártyák szépséget és szeretetenergiát közvetítenek, gondolatokat és érzéseket ébresztenek, hatásukra másként látjuk az életünket és a körülöttünk lévő világot - újjászületünk.
Az egyes kártyalapokat kiemelve 25 lapos csomagot kap az Olvasó. Ennek segítségével az ajánlott módokon és magyarázatok alapján bepillanthat saját lelkébe, sorsába.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

cím Újjászületés virágtarottal
szerző Joó Mária
kiadó Zimber Kiadó
kiadás éve 2017
súlya 414 gramm
Dimenzió 210 mm * 140 mm * 25 mm
Terjedelme 180 oldal + a tarot kártyák
ISBN 9786158072014
ára 4490 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!