A felhsználói élmény növelése érdekében az oldal cookikat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Újjászületés virágtarottal - Joó Mária

Ár:
4.490 Ft (4.276 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

EGYEDI FESTÉSŰ JÓSKÁRTYA A KÖNYVBEN!

A tarot ősi szimbólumrendszer, ami évezredek tudását hordozza, eredete az idők homályába vész. Nem egyszerűen jóskártya, hanem az önmegismerés, a tudatalattival való kommunikáció eszköze. A szerző új, modern köntösbe öltöztette ezt az ősi tudást, és a virágok nyelvén tolmácsolja. Egyedi képein keresztül közel hozza a természet szimbólumnyelvét is, a magyarázatokat pedig történetekkel és versekkel fűszerezi, teszi érthetőbbé. 
A virág tarot kártyák segítségével az Olvasó jobban megismerheti önmagát, megértheti élete eseményeit, fordulatait. A képek érdekesen és lenyűgözően jelenítenek meg olyan elvont fogalmakat, mint például az igazság vagy a kiegyensúlyozottság. A kártyák szépséget és szeretetenergiát közvetítenek, gondolatokat és érzéseket ébresztenek, hatásukra másként látjuk az életünket és a körülöttünk lévő világot - újjászületünk.
Az egyes kártyalapokat kiemelve 25 lapos csomagot kap az Olvasó. Ennek segítségével az ajánlott módokon és magyarázatok alapján bepillanthat saját lelkébe, sorsába.

cím Újjászületés virágtarottal
szerző Joó Mária
kiadó Zimber Kiadó
kiadás éve 2017
súlya 414 gramm
Dimenzió 210 mm * 140 mm * 25 mm
Terjedelme 180 oldal + a tarot kártyák
ISBN 9786158072014
ára 4490 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!